Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

Tujanranta 

 

Tervetuloa yöpymään Pielisen rannalla sijaitsevassa hirsisessä, talviasuttavassa rantasaunamökissä lähellä Juukaa ja Kolia ( 27 km).

Welcome to our log winter proof cottage on the shore of Lake Pielinen, near the village of Juuka and Koli (27 km).

 

     

    

Kuvagalleria

Mökkimajoitusta ja projektikonsultaatiota

 

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, hollanniksi, saksaksi ja ranskaksi.

 

 

Cottage renting and project consultancy

 

 Language spoken Finnish, Swedish, English, Dutch, German and French.

 

 

 

Tervetuloa yöpymään Pielisen rannalla sijaitsevassa hirsisessä, talviasuttavassa rantasaunamökissä lähellä Juukaa ja Kolia ( 27 km). Vuodepaikat 4 hengelle alkovissa ja parvella. Oma sauna ja liinavaatteet kuuluvat hintaan. Aamiainen à 10 €/hlö.

Tietoa mökistä

Kesämökki (20 neliötä) on 20 m päässä rannasta, kauniilla, rauhallisella paikalla. Idyllinen ja kodikas. Vesijohtovesi. Oma sauna, lämminvesisuihku ja uimaranta.

Varustus: Puuliesi ja sähköliesi, mikroaalto - uuni - grilli, jääkaappi, kahvin- ja teevedenkeitin ja astiasto, TV ja internet. Kaasu- ja hiiligrilli. Kompostikäymälä, myös sisä-WC mahdollisuus. Vene (sähkö/bensiinimoottorit). Liinavaatteet, pyyhkeet kuuluvat hintaan. Runsas ja monipuolinen aamiainen toivomuksen mukaan à 10 €/hlö.

 

Käyntikohteita 

Kolin kansallispuisto
Kolille on matkaa 27 km ja siellä on monia aktiviteetteja ympärivuoden, vaellus- ja pyöräilypolkuja, talvisin laskettelua ja paljon muuta: kauppa, posti, ravintoloita ja kahviloita.
Kolinportilla noin 15 km päässä mökiltä on huoltoasema ja kahvila-ravintola, pankkiautomaatti, kauppa, matkamuistomyymälä ja apteekin palvelupiste.
Nunnanlahti
Noin parin kilometrin päässä mökiltä on lähikauppa ja kahvio, kylmä huoltoasema ja Nunnauunin ja Tulikiven vuolukivitehtaat ja Tulikivi-ravintola.
Aivan mökin vierestä lähtee noin 3 km patikointireitti Korkeavaaralle sekä lähellä on n. 1,5 km pituinen valaistu pururata ja hiihtolatu.
Juuka
Juuan kirkonkylälle on n. 10 km, Siellä on kauppoja, apteekki, pankkiautomaatti, posti, huoltoasema ja monia käyntikohteita, kuten kuvanveistäjä Kauko Kortelaisen pihagalleria, Puu-Juuka, mylly-museo ja kotiseutumuseo. Paalasmaan lossi ja saaristotie on n. 20 km päässä ja matkalla sinne voit piipahtaa taiteilija Sinikka Häyrisen Mustikkapaikassa ihailemassa savipitsikeramiikkaa.
Lisäinformaatiota käyntikohteista ja harrastusmahdollisuuksista löydät mökkimme info-kansiosta ja –korista.

 

Autamme tarvittaessa

Tervetuloa tutustumaan pohjoiskarjalaiseen arkielämään. Kotimme on samalla tontilla kuin kesämökki, joten olemme melkein aina tavattavissa ja voimme tarvittaessa neuvoa teitä kiinnostaviin kohteisiin. Puhumme suomea, ruotsia, englantia, saksaa, hollantia ja ranskaa.

 

Ja suomalainen kesä on yllätyksiä: satunnaisia rankkasateita ja säästä riippuen hyttysiä. Ne eivät häiritse sinua mökin sisällä, hyttyspaviljongissa tai kun olet veneilemässä järvellä.