Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

    

Tujanranta Consultants

 

"Tujanranta­­ - hyvinvointia ja teknologiaa"

 

"Tujanranta brings technology towards the health and wellness of people" 

 

     

    

Mitä me teemme

Projetikonsultaatio, geronteknologia, hyvinvointiteknologia, matkailu

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, hollanniksi, saksaksi ja ranskaksi.

What do we do

Project consultation, gerontechnology,

welfare technology, tourism


Language spoken Finnish, Swedish,

English, Dutch, German and French.

Jan Graafmans (hollanti, 1951)

Jan Graafmans valmistui insinööriksi erikoisalana lääketieteen teknologia.  Hän työskenteli  monissa Eindhovenin teknillisen yliopiston tutkimus-,  lääketieteen- ja terveysteknologian projekteissa, BMT-keskuksessa, toimien keskuksen johtajana vastaten tämän alan tutkimus-, kehittämis-  ja koulutusohjelmista.  Hän loi geronteknologia-käsitteen (1988) joka on levinnyt maailmanlaajuisesti.

Hän toimi kahdeksan vuotta pääsihteerinä Euroopan  60 teknillisen yliopiston CESAER-verkostossa, jossa EU politiikan ja ohjelmien hyötyä yliopiston johtamiseen. Vuonna 2008 hän muutti Suomeen ja on ollut itsenäinen asiantuntija  taustanaan työkokemus ja geronteknologian erityisosaaminen.

 

 

Tuula Ikonen-Graafmans (suomi, 1947)

Valmistuttuaan  erikoisssairaanhoitajaksi  ja terveydenhoitajaksi  hän  opiskeli terveydenhuollon maisteriksi (terveydenhuollon hallinto) Kuopiossa. Sen jälkeen hän työskenteli lyhyen aikaa tutkimusassistenttina ja apulaisprofessorina samassa yliopistossa.  Siirryttyään Itä-Suomen lääninhallituksen terveydenhuollon tarkastajaksi hän oli tästä virasta neljä vuotta kansanedustajana. Seuraavat viisi vuotta hän toimi projektikoordinaattorina EAKR- ja ESR-rahoituksen saaneessa Pohjois-Karjalan sosiaalitekniikkahankkeessa, jonka tavoitteena oli itsenäinen asuminen ja hyvinvointiteknologia. Vuonna 2000 hän muutti Belgiaan ja toimi tänä aikana lukuisien  EU:n tutkimus- ja kehittämisprojektien arvioijana. Vapaa-aikanaan hän oli Belgian Suomi-Klubin aktiivinen jäsen ja toimi pari vuotta klubin puheenjohtaja.

Vuonna 2008 hän palasi takaisin Suomeen, terveyskeskuksen johtavaksi hoitajaksi ja  vanhustyön koordinaattoriksi kehittämään ikäihmisten palveluja Juuan kunnassa. Hän työskenteli myös projektikoordinaattorina EAKR-reahoitteisessa OsaKe-projektissa, jonka tuloksena kehittyi Ikäosaamiskeskus Ellinkulma, kansalais-, yhdistys- ja yritystupa aktiviteetteineen. Nyt jäätyään eläkkeelle, hän on innokas  tekemään projektikonsultaatioita, toimimaan projekteissa ja vapaaehtoistyössä.